Ελεύθερος χρόνος

Paul Cezanne- The Card Players

Περί χαρτοπαιξίας δοκίμιον

Μικρός οδηγός χαρτοπαικτικής συμπεριφοράς.

Χριστούγεννα στην Αυστραλία: Ήθη και έθιμα μέσα στο κατακαλόκαιρο

Χριστουγεννιάτικα έθιμα με μαγιό και σαγιονάρες! Ένα άρθρο που διαβάσαμε στην ελληνόφωνη αυστραλιανή εφημερίδα "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ".

Χριστουγεννιάτικη σαλάτα με ψητή κολοκύθα και ροκφόρ

Χριστουγεννιάτικη σαλάτα με ψητή κολοκύθα και ροκφόρ

Πεντανόστιμη και εύκολη, η σαλάτα αυτή τρώγεται σαν συνοδευτικό στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, αλλά και σαν κυρίως οποιαδήποτε άλλη φθινοπωρινή ή χειμωνιάτικη μέρα. 

Τα παραθυράκια των Χριστουγέννων

Τα παραθυράκια των Χριστουγέννων

Για την ιστορία του ημερολογίου της Έλευσης (Adventskalender) που παλιότερα λεγόταν ημερολόγιο των Χριστουγέννων (Weihnachtskalender) δεν γνωρίζουμε πολλά.

Τα αγαπημένα των αγαπημένων Χριστουγέννων

Τα αγαπημένα των αγαπημένων Χριστουγέννων

Καθώς η  καλύτερη και πολυαναμενομενότερη γιορτή του χρόνου πλησιάζει, ο νους μου όλο και περισσότερο γεμίζει από τις εικόνες, τους ήχους, τις γεύσεις και τις συνήθειες που, όπως πάντα τέτοια εποχή, περιμένω σαν τρελή.

Η πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα

Οι δυο εκδοχές δημιουργίας της πρώτης χριστουγεννιάτικης κάρτας.

Γύρω-γύρω όλοι

«Γύρω-γύρω όλοι»

Speero's Homemade Pictures 4ever παιδιά... Όλα τα βρίσκει, όλα τα ανεβάζει! Μέχρι και την -ως χθες- εξαφανισμένη παιδική εκπομπή της ΕΡΤ «Γύρω-γύρω όλοι».

Στην παγωμένη μαγεία του μυθικού Αχέροντα

Στην παγωμένη μαγεία του μυθικού Αχέροντα

Ο ποταμός Αχέροντας στην ΄Ηπειρο, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, συνδέεται με τη διαδικασία της μετάβασης των ψυχών στον Άδη. Σήμερα διαθέτει ένα δυναμικό και διόλου θλιβερό παρόν, ως τόπος μοναδικής φυσικής ομορφιάς και πλούσιου οικοσυστήματος, αποτελώντας προστατευμένη περιοχή του Δικτύου Natura 2000. Από τις Πηγές έως τις Εκβολές του, προσφέρει πλήθος απολαυστικών εμπειριών και δραστηριοτήτων στους πολυάριθμους καλοκαιρινούς επισκέπτες του.

Sheffield Football Club - "Οι Αρχαίοι"

Sheffield Football Club - "Οι Αρχαίοι"

Η αρχαιότερη ομάδα στον κόσμο είναι περήφανη που παρέμεινε ερασιτεχνική.

Ωραίες μου κυρίες ΙΙ - Επανορθωτική κίνηση

Ωραίες μου κυρίες ΙΙ - Οι δικές σας προτιμήσεις

Όπως και στην αντίστοιχη λίστα για τους ωραίους κυρίους, έτσι και στις ωραίες κυρίες δεχθήκαμε θύελλα διαμαρτυριών γιατί είχαμε αφήσει απ'έξω τις δικές σας αγαπημένες ωραίες κυρίες. Δεν μπορούσα παρά να σπεύσω να επανορθώσω λοιπόν.

Ιδεοστρόβιλος

Ένα διαδικτυακό περιοδικό που ασχολείται με, επίκαιρα ή μη, θέματα, απόψεις, κείμενα, ιδέες, φωτογραφίες και άλλα πολλά που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και που θέλουμε να μοιραστούμε με τους αναγώστες μας.

Θέλετε να γίνετε Συνεργάτης μας;

Ελάτε στην Ομάδα μας

 Στείλτε το άρθρο ή την συνεργασία σας εδώ.